top of page
HappyDog_Fahne_Claim_cropped.png.webp

JB Hond & Training verkoopt het honden- (en katten) voer van HappyDog.

Hond in boerderij

Over HappyDog

Al meer dan 50 jaar lang ontwikkelt HappyDog recepturen die optimaal afgestemd zijn op de huidige leefomstandigheden van onze viervoeters, aangepast aan elke levensfase en elke mogelijke behoefte.

Voor deze hoogwaardige hondenvoeding gebruikt HappyDog uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Tot 80 % van die ingrediënten is daarbij afkomstig uit de streek rond Augsburg (Duitsland). Kunstmatige kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen worden in principe niet gebruikt. Bovendien let HappyDog erop dat het hondenvoer zonder genetisch gemanipuleerde ingrediënten geen belasting vormt voor het milieu en de bescherming van dieren niet in het gedrang brengt. 

Zie voor meer info:

https://happydog.nl

Informatie

Bij JB Hond & Training hebben wij (een gedeelte van) de volgende lijnen op voorraad liggen:

  • HappyDog Fit & Vital / droogvoer

  •  HappyDog Sensible / droog- en natvoer

  • HappyCat Culinary / droogvoer

Mocht je voer willen bestellen, of meer informatie willen ontvangen, stuur ons dan een berichtje naar jbhondtraining@gmail.com.

Het voer kan, op afspraak, afgehaald worden in Leerdam. Tevens kunnen wij ook het voer bij u thuis afleveren. De bezorging vindt plaats op woensdagavond en zaterdagochtend, binnen een straal van 15 km vanaf postcode 4141EJ (Leerdam).

hd-futterart_22-09_1920x1920.png.webp
bottom of page